Skip to content
Menu

Dit is PPT

Wij bieden oplossingen voor de voedselindustrie, automotive en revisie industrie

Even binnenkijken

Met bijna 20 jaar ervaring in het conventioneel persen van PTFE, TFM en PTFE compounds, neemt Polymer Pressing Technology (PPT) een unieke positie in de markt van kunststof halffabrikaten in. We benutten hoogwaardige compounds van onze partners, waaronder UPM Compounds, als kwalitatieve basis voor de productie van geperste kunststof onderdelen. Hierdoor garanderen we korte levertijden en bieden we altijd de hoogst mogelijke kwaliteit. Met onze ruime ervaring in de industrie is geen vraag voor ons te gek.

Wij denken graag met je mee in het aanvraagproces, zodat we de snelste, best geprijsde en meest kwalitatieve oplossing voor je fabriceren.

pic (1)
pic (2)

PPT werkzaamheden

In essentie vervaardigen we bij PPT halffabrikaten uit compounds. Onze halffabrikaten vinden hun weg naar bedrijven die onze producten inzetten voor het verspanen van kunststof. Wij zijn met name actief in Europa.

Door onze werkzaamheden dicht bij huis te organiseren, verkorten wij de levertijden en kunnen wij de halffabrikaten snel bij jou op locatie leveren.

De missie van PPT

Onze missie is duidelijk: PPT is een vooraanstaande speler op de Europese markt voor het leveren van PTFE halffabrikaten in diverse maten (vanaf 10 mm tot 1400 mm). Onze visie daarbij is om snel PTFE halffabrikaten te leveren, vervaardigd uit een breed scala aan compounds, aan PTFE-verspanende bedrijven. We bieden cilinders in verschillende diameters en kleuren, van enkelstuks tot grote series.

pic (3)

Wat maakt ons bijzonder

Bij PPT onderscheiden wij ons door onze focus te leggen op:

Group 1602

Flexibele productie
en planning

Group 1601 (1)

Korte levertijden

Group 1601

Uitgebreid netwerk
aan leveranciers

IN DE KETEN VAN PTFE-VERVAARDIGING EN COMPOUNDS
Group 1625

Het bedienen van een
brede klantvraag

Group 1602 (1)

Toewijding aan
kwaliteit

Ons team

Bij PPT streven we ernaar om een dynamische, innovatieve sfeer te creëren binnen ons team. Momenteel bestaat ons team uit toegewijde vakmensen. We zijn dan ook altijd op zoek naar mensen die bereid zijn om on-the-job te leren, een honger hebben naar kennis en bovendien geen moeite hebben met fysiek werk in onze eigen perserij.

We richten ons momenteel specifiek op jonge talenten, met het oog op een levendige en energieke toekomst voor ons bedrijf. Het is ons streven om een verfrissend en innovatief bedrijf te zijn, zowel voor de werknemers als voor onze klanten.

Wil je graag bij ons komen werken?

Neem een kijkje tussen onze beschikbare vacatures

Heb je nog vragen?

Neem hier contact op met ons

cropped-LogoPPT

Adres

Ramgatseweg 14, 4941 VS Raamsdonksveer

Registratie

KVK: 18090437

© PPT Kunststoffen 2023. All rights reserved.